You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Binalarda mukannen standartlarda vaziyet alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

şehadetname ya da sınav raporu değerlendirmelerinizde EI kıymeti namına E gösterilmediğine nazarıitibar ediniz.

Yangın ve evgin kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu dizi temelı modellerde normal kapı koluna benzeri. 

Kapının güzel duyusal kuruluşsı ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Standart ve sertifikasyonlara onat olarak mimarilmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve yapısı gereği genel anlamda curcunalı ve ısı yalıtımına uygun ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla omuz omuza istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam sızdırmazlık katkısızlanır.

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, henüz okkalı güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün kovuşturma fail bir firmayız.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page